Een LED lamp die ook muziek weergeeft? Gaat Botman in verlichting?

Ja dus! Want dit is namelijk een hele bijzonder LED lamp of moet ik zeggen luidspreker?

We kennen natuurlijk de Bluesound, MusicCast, Heos en Sonos luidsprekers waarmee u Spotify, Tidal, Qobuz en internet radio streamt. U kent ook vast wel de Philips Hue of Ikea intelligente verlichting die u met een APP bediend. Maar een combinatie van licht en luidspreker van hoog niveau met één APP is er nu ook. ZUMA!

Deze schitterend vormgegeven spot is zeer intelligent. Je kunt deze niet alleen dimmen van warm tot helder licht. Maar je kunt deze lampen ook aan elkaar koppelen in een ruimte. Het is dus ook mogelijk om meerdere ruimtes te maken die je apart kan bedienen of met elkaar wilt besturen door een APP van Apple. Deze APP is heel intelligent en kan zelfs volautomatisch de helderheid en wit kleur aanpassen aan het tijdstip van de dag.

Dus daarom is Botman in de ” verlichting”? Nee, natuurlijk niet! Bij Botman draait vanzelfsprekend alles om muziek! Toen wij de ZUMA ontdekten, waren wij meteen enthousiast. Waarom? Omdat de audio ontwerper van de Zuma LumiSonic Laurence Dickie is! – Wie? – Laurence Dickie was de hoofd akoestiek engineer van Bowers & Wilkins en heeft de befaamde Bowers & Wilkins Nautilus ontworpen. Hierna heeft hij zijn eigen bedrijf “Vivid”opgestart. Topklasse luidsprekers met een verfrissend design en echte “High-End” weergave. Dus we waren razend nieuwsgierig hoe dat ging klinken. Nou onze oren werden blij verrast.

Ongelofelijk wat Laurence gepresteerd heeft. De ZUMA LumiSonic heeft een ongekende diepe bas en kristalheldere weergave. De techniek die gebruikt is grenst aan het onmogelijke. En dat niet alleen, want het is niet alleen een luidspreker, het is ook een krachtige 75 watt versterker en een netwerkstreamer voor internet radio, Spotify, Airplay en Bluetooth.

Een zeer uitgebreid testverslag van de Zuma LumiSonic vindt u hieronder:

De geluidskwaliteit is dus fenomenaal voor zo’n kleine luidspreker die ook nog een licht geeft. Ook de bediening is zeer fijn. De uitgebreide Apple APP is prettig bedienbaar en heeft diverse achtergrond muziek instellingen voor o.a. relaxen. Maar de APP is eigenlijk niet nodig, want de ZUMA LumiSonic is ook met uw stem te bedienen door Amazon Alexa of Apple Siri.

 • Zuma LumiSonic Rond

  Zuma LumiSonic Rond

  Vanaf 499,- Levering per stuk

  Op voorraad. Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

  Vergelijk
 • Zuma LumiSonic Vierkant

  Zuma LumiSonic Vierkant

  Vanaf 499,- Levering per stuk

  Levering binnen 5 werkdagen

  Vergelijk