FAQ

FAQ Frequently Asked Questions

Q

Hoe werkt het bestellen?

A

U kunt rustig één of meerdere artikelen kiezen en deze via de “VOEG TOE” knop aan uw “winkelmandje” toevoegen. Als u dit heeft gedaan, dan ziet u dat uw artikel(en) in een overzichtslijst komen te staan. Op deze pagina kunt u weer verder winkelen met de de knop “GA VERDER MET WINKELEN” linksonder op deze pagina of verder gaan met uw bestelling af te ronden. Wees gerust, u heeft op dat moment nog niets besteld, het daadwerkelijk bestellen komt pas als u uw gegevens heeft ingevuld en accoord gaat met de voorwaarden van uw bestelling.
Nadat u op de knop “AFREKENEN” heeft geselecteerd en wilt overgaan naar het plaatsen van uw bestelling, dan dient u eerst een account aan te maken. U wordt op veilige manier door het bestelproject geholpen en nadat u de bestelling, de betaling en de order hebt afgesloten ontvangt u per mail een orderbevestiging met daarop de gegevens over de bestelling en de levering. Heeft u het vinkje aangekruist: ” Maak een account aan voor uw volgende bezoek” en u heeft een persoonlijk wachtwoord ingevoerd, dan kunt u op “mijn account” de status van uw bestelling inzien, uw gegevens, instellingen en al uw eerdere aankoopgegevens inzien.

Q

Ik heb een vraag over de werking van een product

A

Heeft u na het lezen van de gebruiksaanwijzing nog vragen over de werking of mogelijkheden van uw product? Mail ons op klantenservice@botman.com of bel 0229-213505. Als u ons e-mailt, zorg voor een duidelijke omschrijving van uw vragen. Wij zullen u dan zo snel als mogelijk antwoorden.

Q

Wat doe ik als mijn product defect of beschadigd is na levering?

A

Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert of beschadigt is, dan verzoeken we u binnen een termijn van 3 dagen contact met ons op te nemen. Mail ons op klantenservice@botman.com of bel 0229-213505.

Q

Wat doe ik als mijn product defect is geraakt binnen de garantietermijn?

A

Ondervindt u problemen met uw product? Dan kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Op al onze producten hanteren wij een fabrieksgarantie van minimaal 2 jaar bij nieuwe producten. Voordat wij defecte producten opsturen naar onze leverancier, testen wij eerst de klacht bij onze eigen technische dienst om onnodige kosten en tijdverlies te besparen. Blijkt de klacht van uw product gegrond te zijn, dan verzorgen wij de verdere afhandeling naar de leverancier toe. Om aanspraak te kunnen maken op garantie, dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@botman.com. Vermeld daarbij ook uw factuurnummer voor snelle afhandeling.

Q

Wat doe ik als mijn product defect is geraakt buiten de garantietermijn?

A

Wij beschikken over een eigen technische dienst en diverse gecertificeerde reparatie bedrijven om uw product te kunnen herstellen. Producten voor reparatie kunt u bij ons in de winkel afleveren of u kunt ook uw product naar ons opsturen. De kosten van transport zijn voor uw rekening. Zorg voor een deugdelijke verpakking en transportverzekering, want Botman Sound & Vision is niet verantwoordelijk voor beschadiging of vermissing tijdens het transport. Voordat wij tot reparatie overgegaan, bepalen wij met u gezamenlijk de maximale reparatiekosten die u het product nog waard vindt. Deze methode versnelt het reparatieproces aanzienlijk. De opgegeven reparatiekosten mag ten hoogste 20% afwijken van het opgegeven bedrag. Als de reparatiekosten hoger uitvallen dan krijgt u eerst een prijsopgaaf voordat de reparatie plaats vindt. Als u besluit om van de reparatie af te zien, dan bent u ons alleen transport en onderzoekskosten verschuldigt. De kosten hiervan zijn € 70,- inclusief b.t.w. De gemiddelde reparatietijd is ongeveer twee tot vier weken, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

Q

Hoe kan ik een defect product naar Botman Sound & Vision opsturen?

A

1. Meld via klantenservice@botman.com dat u een artikel naar ons wilt versturen met een duidelijke klachtomschrijving.
2. Wij sturen u een e-mail met de bevestiging van u verzoek.
3. U ontvangt via e-mail van ons instructies voor de verzending van het artikel.
4. Na ontvangst van uw zending, sturen wij een ontvangstbevestiging via e-mail.
5. We onderzoeken uw product met klacht en stellen zo snel mogelijk een oplossing voor.

Q

Welke garantietermijn hanteert Botman Sound & Vision?

A

Botman Sound & Vision levert uitsluitend producten van officiële importeurs en leveranciers!
De garantietermijn is verschillend per merk en wordt weergegeven in maanden bij de meeste artikelen op www.botman.com
Portable producten: 2 jaar
Televisies: 2 tot 3 jaar.
Hi-Fi-apparatuur: garantietermijn van 2 tot 5 jaar.
Luidsprekers: garantietermijn 2 tot 5 jaar.