Over Botman

Botman Sound & Vision

Botman Sound & Vision is een bijzonder bedrijf, dat zich al meer dan 25 jaar duidelijk onderscheidt van andere aanbieders. Onze adviseurs hebben een grote passie voor beeld en geluid en volgen dagelijks de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Altijd de nieuwste producten

We zijn altijd op zoek naar oplossingen. Voordat wij nieuwe producten aan ons assortiment toevoegen, worden deze altijd zorgvuldig beoordeeld. Vervolgens besluiten we of het in ons assortiment thuis hoort.

Vakmensen

Wij zijn vakmensen! Wij houden onze kennis op pijl met beursbezoek, trainingen en werkbezoeken van onze vooraanstaande merken. Het is ons vak, om samen met u, het juiste product te zoeken uit de ons enorme aanbod, waar u vele jaren van kunt genieten. Daar streven wij voortdurend naar!

Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in de gezellige havenstad Hoorn. De showroom bestaat uit verschillende afdelingen die verspreid zijn over meerdere ruimtes. U vindt bij ons het allernieuwste op het gebied van beeld en geluid. Van zéér betaalbare complete systemen tot high-end producten van absolute topklasse.

Kom luisteren

Er zijn meerdere luistermogelijkheden waarvan er twee luisterruimtes zijn die afsluitbaar zijn en  waar u op uw gemak kunt luisteren naar de meest optimale weergave van uw favoriete muziek of ervaar Dolby Atmos weergave met een beamer op een groot scherm in ons theater.

Een goed advies

De adviseurs van Botman Sound & Vision zijn “echte” Sound Guys! Alles draait bij ons om het beste geluid voor puristische stereo weergave of voor een realistische surround ervaring bij een prachtige film. Voor elk budget componeren wij het best klinkende systeem. Wij laten ons leiden door uw wensen en inspireren u met onze passie en vakmanschap.

Projecten

Wonen en werken in een digitale wereld

Voor nieuwe of bestaande woningen, uw bedrijf, presentatieruimtes, gemeentehuizen, jachtbouw en overal waar perfect beeld en geluid gewenst is met eenvoudige bediening, ontwerpen wij geavanceerde audio-video installaties, domotica oplossingen en conferentiesystemen.

Simpele bediening

Wij vinden het zeer belangrijk dat deze systemen gemakkelijk bedienbaar zijn en volledig worden geïntegreerd in de omgeving.

Innovatief

Wij maken maximaal gebruik van de nieuwste technieken en slimme ideeën om uw wensen te realiseren. U kunt denken aan de nieuwste OLED televisies die kunnen verdwijnen in een meubel, wand  of plafond. En we ontwerpen voor u een eigen “Hometheater” met de allerlaatste Dolby Atmos techniek.

Invisible?

Of onzichtbaar geluid door luidsprekers in de muur of plafond te verwerken die door een stuc laag of behang onzichtbaar worden afgewerkt.

Wat dacht u van een spiegel TV? U ziet een normale spiegel, maar schakelt u de TV in, dan wordt de spiegel een LED TV. Slimme oplossing, ideaal voor de badkamer, keuken of boven de open haard. Bij ons verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Topmerken

U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken die gespecialiseerd zijn in kwaliteit met prachtige designs. Wij kunnen ervoor zorgen dat een simpele bediening door eenzelfde afstandsbediening, wandunit, smartphone of tablet in uw gehele woning of bedrijf gelijk is.

Traject

Uiteraard werken we samen met uw architect, aannemer en elektro-installateur. Wij zorgen voor de benodigde schema’s, tekeningen en de bekabeling. Tevens zorgen wij er ook voor dat alles tijdens het hele traject wordt gecontroleerd.

Afspraak maken?

Bij Botman Sound & Vision kunt u ook op afspraak ‘s avonds terecht om alles eens in alle rust te beluisteren of te bekijken.

Wat kan Botman Sound & Vision voor u doen?

  • Oriënterend gesprek waarin u uw wensen kenbaar kunt maken;
  • Bezoek van een adviseur aan uw woning of bedrijf;
  • Uitwerken van tekeningen;
  • U ontvangt een vrijblijvende offerte;
  • Tijdens de werkzaamheden onderhoudt uw adviseur contacten met uw architect, aannemer en elektricien;
  • Weg werken van bekabeling;
  • Installatie van apparatuur;
  • Uitleg en demonstratie door uw adviseur.

Neem vrijblijvend contact met ons op 0229-213505!

Botman Sound & Vision

Luisterafspraak maken bij Botman Sound & Vision