LOCKDOWN ACTIVATED!

Jawel, het is weer zo ver! Nederland is weer op slot. Laten we maar geen commentaar geven op deze beslissing. De winkeldeur is dan wel dicht, maar dat is dan ook het enige verschil. We zijn gewoon bereikbaar op onze normale winkel openingstijden! U kunt ons bellen [0229-213505], chatten via Whatsapp [06-22955858] of e-mailen [info@botman.com] voor product informatie, bestellingen doorgeven of de status van uw reparatie opvragen. De deur wordt voor u geopend als U uw reparatie wilt langsbrengen of deze in de winkel wilt ophalen. Gewoon even aanbellen!

En maak kennis met onze website! Die is 24/7 geopend! Op www.botman.com vindt u ons gehele assortiment! Compleet met afbeeldingen, product informatie, technische gegevens en afmetingen. Kijk ook eens op onze AANBIEDINGEN pagina voor schitterende koopjes en de laatste opruimers voor inkoopprijzen. Bestellen gaat super eenvoudig. U kunt kiezen voor Click en Collect, hierbij besteld u uw producten op de website en u komt het dan zelf in de winkel ophalen. Dit belonen we met een leuke attentie! Even aanbellen! Of u laat het door ons gratis opsturen vanaf 50 euro. Als u het voor 16:00 besteld, dan heeft u het de volgende dag in huis!

U kunt nu niet naar onze winkel komen om uw favoriete versterker, streamer of luidspreker te beluisteren. Maar als u serieus al een keuze gemaakt heeft en u wilt deze eerst nog thuis beluisteren, dan kunnen we deze bij u langsbrengen of opsturen. Bel ons even en vraag naar de mogelijkheden!